INTERIOR

The town house | Sculp [IT]

14 Set 2015
http://www.itintandem.com/it/the-town-house-sculp-it/

Renovation of an old Bourgeois town house by Sculp [IT].

The architecture has a vertical development in connection with the outdoor  and a more modern approach with the old details of the building. The heart of the 4th floors house in in the main floor, where there is a cooking and informal eating area that opens the door on the garden. That space is versatile . At the first floor the dining and sitting area has been transformed in a suspended office, looking at the adaptable common area and at the garden.

portada_sculp(IT)-Lalo-019web sculp(IT)-Lalo-006web
sculp(IT)-Lalo-027web

sculp(IT)-Lalo-034web

sculp(IT)-Lalo-045web

sculp(IT)-Lalo-044web

sculp(IT)-Lalo-047web

 

Photo by @Luc Roymans

You Might Also Like